Maison “White House” à La Rochelle by PAC Le Studio

AlexArchitecture, Design





Maison “White House” à La Rochelle by PAC Le Studio.

The renovation of a residence in La Rochelle, France results in the open and luminous ‘White House’, designed by PAC Le Studio.

As part of the renovation of a residential townhouse, this project aims to create a flow diagram, both singular and practice.
For this, four levels are built around a central axis, it corresponds to a vertical greenhouse full height.
Corridors around the heart, the image of devices balconies, and views on all areas.
By this bias architecture, the deregulation of space allows its occupants to enjoy open on 4 levels circulation, and get a panoramic view, on both a horizontal and vertical axis.photo by arthur péquin

Check out previous posts on Photo Vide:

Maison “White House” à La Rochelle by PAC Le Studio:

Maison "White House" à La Rochelle by PAC Le Studio Maison "White House" à La Rochelle by PAC Le Studio Maison "White House" à La Rochelle by PAC Le Studio Maison "White House" à La Rochelle by PAC Le Studio Maison "White House" à La Rochelle by PAC Le Studio Maison "White House" à La Rochelle by PAC Le Studio Maison "White House" à La Rochelle by PAC Le Studio Maison "White House" à La Rochelle by PAC Le Studio

Maison "White House" à La Rochelle by PAC Le Studio

Loading...




Tags: , ,